Vandrande föreläsare, 30 juli 2019

Inatt, medan jag sov i min underbara sköna Clarion Hotels säng kom jag på att om ingen vill erbjuda mig ett jobb som föreläsare då få jag väl använda mig av det gamla sätt folk använde sig av för att nå andra personer: ett torg.
Torg används sedan Antiken för att nå stora mängd folk och det är det jag gjorde idag.
Jag ställde mig på en bänk vid Luleås Storgatan, la min keps på marken och…

”Hej allihopa! Få jag ha er uppmärksamhet?! Hur många av er vet vad neurotypisk betyder?”

Det var ett stort succé! En enda söt tant ställde sig framför mig och applåderade när jag var klart.
Efter det kändes som jag hade hittat min grej men jag behövde en större publik och vad finns bättre än ett universitet? och inte vilken universitet som helst utan Luleås!
Jag tog bussen nummer 6 mot Pörsen och där träffade jag det trevligaste busschaufför någonsin, Frank som blev jätte intresserade av att höra vad jag hade att säga om Autismen, så han frågade mig ”Men du, gå till SverigesRadio där kan man droppa in och om de tycker om vad du har att säga kan de sända dig!”

En timme senare satt jag på SverigesRadio Norrbotten P4 och spelade in en intervju som eventuellt kommer att sändas!

Tack Frank!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: